Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Baha'dan haklı tepki

Caner ile Tülin'e inanamıyorum. Günün hangi saatinde olursa olsun televizyon kanalları arasında zap yaparken mutlaka ikisinden birine (bazen her ikisine birlikte) rastlayabiliyorum. Sanırım gün boyunca televizyon kanalları arasında tarifeli ring seferleri düzenliyorlar! Geçtiğimiz günlerde sevgili meslektaşım Cengiz Semercioğlu dayanamayıp, "Çıkın artık hayatımızdan" diye yazdı. Bence de son derece haklıydı.

Tülin ile Caner geçtiğimiz Çarşamba akşamı da TGRT'de Çarkıfelek yarışmasına konuk oldular. Tülin yarışmaya hazırlanırken, Caner elinde bir çiçekle stüdyoya daldı. Sözde sürprizdi! Ama nedense kimse şaşırmadı! Bu dakikadan sonra bütün konuşmalar ve ilgi "Türkiye'nin en nazlı çifti" üzerinde yoğunlaştı. Sonunda programın diğer konuğu şarkıcı Baha dayanamadı ve "Artık burada bulunmamın bir anlamı yok. Ben gidiyorum" diyerek, stüdyoyu terk etti. Olayın ardından Mehmet Ali Erbil de açtı ağzını yumdu gözünü. Baha'ya söylemediğini bırakmadı. Bana göre Baha'nın tepkisi son derece doğruydu. Hiçbir şey yapmadan şana şöhrete kavuşan Tülin ile Caner, sanata gönül vermiş, yeteneğiyle bir yere gelmeye çalışan insanların ekranlarda alması gereken yeri boş yere işgal ediyordu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA