Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Dedikodular

- Mayıs ayında Ali Koç'un başkanlık görevini Aziz Yıldırım'dan devralması için yoğun kulis çalışmaları sürüyor. Koç razı edildiğinde, bu değişime Başkan'ın da "evet" diyeceği belirtiliyor.
- Ali Koç'un aday olması durumunda, Şadan Kalkavan'ın geri çekilebileceği de söylentiler arasında. Bu konuyu efsane başkan Ali Şen'in, Kalkavan ile görüştüğü öğrenildi.
- Yine de Koç'un karşısına sürpriz bir başkan aday çıkabilir.
Yani Fenerbahçe kongresi her şeye rağmen çok adaylı olacak.
- Saran son gelişmeler karşısında yaptığı açıklamalar ile puan topladı. Üyeliği halen askıda olan ve dosyası Yargıtay'a giden eski asbaşkan, Yıldırım'ın özel hayatı ile değil, yanlış transferleri ve boşa harcadığı on milyonlarca Euro nedeniyle eleştirilmesi gerektiğini söylemişti.
- Camianın sevilen ismi Rahmi Eyüpoğlu'nun babasının cenazesine, Aziz Yıldırım'ın katılmaması dikkat çekti. Aziz Başkan'ın, Murat Özaydınlı aracılığı ile istifasını istediği eski yöneticisine üzüntülerini bildirdiğini öğrendik.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA