Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Güiza hesabı

Güiza'yı aldıklarında başkan ve yöneticiler tüm Avrupa'nın kendilerinden bahsettiğini övünerek söylediler.
Bahis konusu konuşmaların neler içerdiğini, Güiza'yı seyrettikçe anladık. Şimdi de 14 milyon Euro'luk bonservis konusunda çeşitli evraklar çıktı ortaya. En garibi menajer Juan Figer'in sahibi olduğu Uruguay takımına yapılan 5.3 milyon Euro'luk ödemeydi.
Bu belgeyi Mosturoğlu, "Biz Güiza'yı Mallorca'dan aldık" şeklinde kısa ve yorumsuz cevaplandırdı. Ama faturayı Fenerbahçe ödemiş, Mahmut Uslu adına da kesilmişti.
Büyük rakamlı transferlerde kulüpler vergiden kaçmak için çeşitli yöntemler deneyebilirler.
Bu daha önce de oldu, sonra da olacak. Ancak yönetimden beklentim, 5.3 milyon Uruguay'a gittiğine göre, Mallorca'ya verilmesi gereken 8,7 milyon Euro'luk faturanın açıklanmasıdır. Mallorca'ya ne ödenmiştir. Bunu Fenerbahçeliler'in bilmesi gerekiyor.
Çünkü kimse Josico'nun maliyetini bilmiyor. Villarreal'e ne verildi, oyuncu ne alacak, bu cevapları bulamadık. Dedikodular 7 milyon Euro rakamını kulaklarımıza getiriyor.
Başkan ve yönetimindeki akil kadronun olduğu yerde "yanlışlık" olmayacağını iyi biliyorum. Onları ağır eleştirdim ama o kadar. Başka noktalara gelindiğinde, laf söyletmem.
Onlar da bu açıklamaları yapsınlar. Hepimizin anlayacağı dilde...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA