Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

En iyi Fenerbahçe

Fenerbahçe, Bursa deplasmanında sezonun en iyi oyunuyla sahadaydı. Manisa'da ise kendilerni aşan bir mücadele ile oynadılar. Bütün sahayı kontrol ettiler, ikili mücadelelerden galip çıktılar, pozisyon sayısı olarak en zengin karşılaşmayı yarattılar. Alex dahil, yedi oyuncuları olmadan, böylesine duru ve net oyunun göze batan iki, perde arkasında da yedi kahramanı vardı. İki de karşısına yazacak çok şey olmayan Bienvenü ve Mehmet Topuz eklenebilir.
Stoch ile Caner'in sol kanatta kurdukları hakimiyeti, her fırsatta kısa paslaşmalar ile rakip ceza alanına taşıyarak tehlike yaratma uzmanları oldular. Emre ve Christian orta sahayı mükemmel kapattı. Gökhan Gönül cesaretli bindirmeler ile kendi kanadını da işler hale getirmeye çalıştı. Böylesine üretkenlik içinde, tıkanıp kaldıkları nokta Bienvenü oldu. 24 yaşındaki Kamerunlu'nun ne top alışverişi, ne de organizasyonda varlığı oldu. Saçmalamalarından sonra kendisini avutacak takım arkadaşını da etrafında bulamaması ilginçti. Onu seyredip, geçmiş görüşlerimizi değiştirecek umudu bir kez daha göremedikten sonra, Nobre transferi için Kocaman ve yöneticilerin Semih Şentürk takasını göze almaları da dehşet verici aslında. Eğer böyle bir imkanları varsa, pazarlığa Bienvenü'yü sokmaları daha mantıklı. (Böyle bir takasta adı geçiyorsa eğer Semih Şentürk de nerede hata yaptığını ciddi şekilde sorgulamalı ve kendine gelmeli.)

HAMLELERDE GEÇ KALINDI
Seçenekleri kısıtlı olmasına rağmen, Aykut Kocaman değişiklik hamlelerini çok geç yaptı. Oyuna kimi soksa, sahadakilerden daha kötü olamazdı. Manisa'nın dört ofansif handikap ile 90 dakika orta sahayı ve kontrolü rakibine vermesi affedilemez. Yine de şans meleği son anda karar değiştirmese bugüne kadarki en kötü Manisa puan almayı başaracaktı.
Kuddusi Müftüoğlu, Gökhan Gönül'ün aldığı darbe ile düşürülmesini yanlış yorumladı. Penaltı kararını verebilmeliydi.
Pozisyonda başka oyuncu olsa "kafası karışır" derim ama, rakip takım oyuncusuna gösterilen kartı önlemeye çalışan bir "delikanlı" vardı orada. Kendini havalara fırlatıp, meslektaşlarının emeklerine göz dikenlerden biri değil...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA