Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Caner'in iyi oyunu bence sürpriz değil

* Fenerbahçe'de Bursa ve Eskişehir maçları arasındaki 'rahatlık' farkı, sadece Emre'nin dönmesiyle açıklanabilir mi? Yoksa bunda Aykut Kocaman'ın Semih-Niang ikilisinden vazgeçmesi de etkili midir?
Aslında Eskişehirspor maçında da takım çok rahat değildi. Fenerbahçe'nin maçın başında yediği gol bir bakıma avantaj oldu. Fenerbahçe, Türkiye'nin en iyi pas yapan takımı. Bu özelliğini gösterince ve üst üste iki gol de bulunca, oyunu rölantiye aldılar. Bu nedenle de 'Fenerbahçe rahat oynadı' gibi bir kanı oluştu.

* Aykut Kocaman'dan bu hafta beklenmeyen bir Caner Erkin hamlesi gördük. Genç futbolcunun sol öndeki oyununu ve Fenerbahçe'deki gelişimini değerlendirebilir misiniz?
Caner Erkin hamlesinin sürpriz olduğunu düşünmüyorum. Çünkü Aykut Kocaman, elindeki 6 yabancıyı da kullandı. Arkadaki 3 yabancı defansı zaten bozmuyor. Geçen hafta risk aldığı bölümlerde Dia'yı sahaya sürebilmek için Santos'u çıkarıp mecburen Caner'i koymuştu beke. Aslında Caner 3-5-2 oynayan takımların ideal sol kanat oyuncusu. (Günümüzde bu sistemi çok oynayan takım yok)Ama önde, arkaya göre daha iyi oynar. Dribling yapabilen, topa vurabilen, orta yapabilen farklı özelliklere sahip bir oyuncu. Bu özelliklerinden dolayı, iyi oyunu da bana sürpriz gelmedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA