Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Türkiye'de 10 yıl daha Arda konuşulur

Atletico Madrid'in Arda'yı istemesi Türk futbolu adına önemlidir. Kararı kulüp verir, ama kalsa da taraftar bağrına basar

* Arda Turan'ın seçime giden yönetim tarafından Atletico Madrid'e satılmasını veya satılacak olmasını doğru buluyor musunuz?
Arda aylardır gündemde, Allah sakatlık bela vermezse en az bir 10 yıl daha gündemde olacak. Özellikle ülkemizde kalırsa. Ki milli maçlar da oynayacaktır. Gündemden hiç düşmeyecektir. Bugün Atletico Madrid dünyanın en önemli kulüplerinden bir tanesidir. (Nedense Türkiye'de Atletico Madrid'i sıradan takım yaptılar) Dünya markası bir kulüptür. Arda'yı istemesi Türk futbolu adına önemlidir. Benim ölçülerime göre Atletico Madrid'in yanı sıra Barcelona'da da Real Madrid'de de oynayabilecek yetenektedir Arda. Tabii ki Galatasaray kulübünün alacağı karardır. Kulübünde kalırsa problem olmaz. Çünkü genç bir oyuncu. Her zaman yurt dışına gidebilir.

TÜRKİYE'NİN DEĞERİ
Ayrıca Galatasaraylılar'ın çok sevdiği bir oyuncu. Galatasaray taraftarının genel bir kırgınlığı var bütün takıma. Uzun vadede oyuncusunu yine bağrına basar. Bugün günümüzde birçok aile çocuklarının adını Arda koyuyor. Bu sadece Galatasaray için değil Türk futbolu için bir değerdir. Yani Galatasaray'da da kalsa, yurt dışına da gitse Arda'nın kariyeri hiçbir şekilde olumsuz yönde etkilenmez.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA