Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Kocaman dersini almış

TÜRKİYE Ligi'nde futbol oynanmıyor. Kalite düşük. Kimse düne bakıp "Fenerbahçe oynamıyor" demesin. Top oynayan mı var? Üstelik Kayseri-Fenerbahçe maçının mazereti var. Dört maçlık serinin sonuncusu... Ama bundan sonra F.Bahçe'nin mazareti olmayan haftalar geliyor. Kayseri'de şunu doğru yaptı Fenerbahçe: Caner sezonun sürpriz oyuncusu. Dün Özer de sürpriz. Kimilerine göre iş yapmasa da, bence iş yaptı. Caner ile birlikte top rakipteyken içeri girdiler. Oyunu sıktılar. Cristian ile Gökay'ı da koy. Bu orta saha ile Kayseri'nin genç, dinamik orta sahasını kapattılar. Kayseri'nin önü yetenekli, ama dinamik değil. Orta sahası dinamik, ama yetenekli değil. Manisa maçında hata yaptığını kabul etmiş Aykut Hoca... Çıkardığı kadro, yaptığı değişiklikler bunu gösteriyor. Yaşadıkları negatif ortama rağmen "4 hafta, al 10 puan" deselerdi Aykut Kocaman'a, hemen kabul ederdi. Maçın başında golü bulduktan sonra skoru korumaya oynadı Fenerbahçe... İkinci yarıda biraz daha yükseldi pas yüzdesi ama öne oynamadılar yine... Son 5 dakikadaki şuursuz Kayseri baskısı dışında ilk yarıdaki baskıyı yemediler. Çünkü fizik olarak daha ayakta kaldılar. Kayseri 60'tan sonra düştü.

FENERBAHÇE SKORA OYNADI
Alex'teki yorgunluk doğal. 7 günde 3 maç oynadı takım. Sakatlıklar da var. Bence geç çıkardı Alex'i... Bilica, çok eleştiriliyor ama dün uzatmanın son dakikasına girerken çok kritik bir pozisyon var. Bilica şutu kafasına yedi; sersemledi, belki de başı döndü. Ama devamında hemen kalktı. Ortaya son hamleyi yapıp düştü. Volkan autu atarken ofsaytı bozmamak için koştu ileriye. Bilica iyi yedek. Fenerbahçe, ayağa oynayarak skoru korumak istedi. Gömüldüğünde Bilica, özellikle Yobo çok kritik hamleler yaptılar. son anda dürttüler topu. Pozisyonları netleşmeden bitirdiler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA