Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SÖZÜN ÖZÜ ÜNAL ERSÖZLÜ (EGE)

GençlikKöyü

Dün muhabirimiz Soner Çağlar ile birlikte, Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan'ın basın toplantısını izledik. Cebinden hep yeni projeler çıkaran Hüseyin Aslan, yine alkışlanacak yeni bir işe soyunmuş.
Projeyi çok sevdim. "Üniver-Site" adını taşıyan butik köy, Menemen Seyrek'te iki milyon metrekarelik alanda, yeni bir hayat yaratan Villakent'in yanıbaşında kurulacak. Proje, sosyal alanlarıyla, Türkiye'nin ilk 'gençlik köyünü', konut ihtiyacı düzeyinde yapılandırıyor. Eşyalı iki tip konut, mütevazı bütçelerle, iyi olanaklarla, halka satışa sunulacak. Soner Çağlar'ın haberinde, zaten detayları okuyacaksınız. Önümüzdeki dönemde, gerçek bir üniversiteler kenti olmaya aday olan İzmir'de, üniversite gençliğine yönelik bu ve benzeri projeler; kentin gelecek vizyonuna çok uygun. Umarım Gediz Üniversitesi'nin çok yakınında hayata geçirilmeye hazırlanılan bu proje, benzerleri için de ciddi bir 'ilk örneği' oluşturur. Hüseyin Aslan'ı içtenlikle kutluyorum.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA