Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SÖZÜN ÖZÜ ÜNAL ERSÖZLÜ (EGE)

Teşekkür notu

Egeli Sabah çıkarken, Sabah İstanbul yönetimi, hiçbir zaman unutamayacağımız, ciddi destek verdi. Bu gönüllü, yürekten sevgiyle gerçekleşen, teknik detayları da içeren, yönetim boyutunda en üst düzeyde gerçekleşen destek, Genel Yayın Yönetmenimiz Sevgili Erdal Şafak'tan sonra, 'Bölgeler Koordinatörü'müz sevgili Şaban Arslan'ın şahsında simgeleşti.
İlk günlerimizde sahaya çıkarak, her noktada top çeviren, dar alanlarda kısa ve uzun tüm paslaşmaları yapan, gazetecilik birikimini, yaratıcılığını ortaya koyan, sevgili Ertan Karakanlı da, sürecimizin ilk günlerinde, hazırlıklarımız sırasında, varlığı ile hepimize moral verdi. Sevgili Ertan sayesinde, bir dönemin efsanevi matbaa ustası sevgili Ziya ağabeyimizi ve o kuşağı da saygıyla andık gazeteciliğin onurlu sayfaları arasında. Sonuç: Sabah yönetimine, yazarlarına, yöneticilerine, örneğin ilk gün sayfamızı süsleyen sevgili Salih Memecan'a, Sabah'ın tüm güzel isimlerine, ne çok teşekkür etsek azdır.


YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA