Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Hoşgörü sınavından 'Pekiyi' aldılar...

Bizde adettir. Televizyon dizilerindeki karakterler, toplumda "mesleki hassasiyet" doğurur. Bu ülkede televizyondaki bir dizi yüzünden yürüyüşe geçen hemşireleri, bir televizyon reklamı nedeniyle kazan kaldıran tellakları çok gördük. Ama bakıyorum da, "Sayın Bakanım" için bir tek milletvekili bile ağzını açıp tek kelime sitemde bulunmuyor. Galiba, her fırsatta eleştirilen, hatta yerden yere vurulan politikacılar, bürokratlar eleştiri konusunda "bağışıklık" kazanmış, hoşgörü eşikleri iyice düşmüş.

İÇİMDEN "EYVAH" DEDİM
Oysa ben bu dizi atv'de başlarken, hayli endişeliydim. "Eyvah" demiştim içimden, "Şimdi bu dizi için Meclis Başkanlığı'- na önerge üzerine önerge verilir. Hatta soruşturma komisyonları bile kurulur..." Ama hayır, hiçbiri olmadı. Hatta dizide konuk oyuncu olarak görünmek için can atan politikacılar olduğu bile kulağıma çalındı. Hoşgörü kuraklığının yaşandığı bir iklimde, "Sayın Bakanım"a sadece gülümseyerek bakmayı başaran vekillerimizi kutluyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA