Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Jüri asıl şimdi yandı!

Siz bakmayın O Ses Türkiye jürisinin pür neşe haline... Yarışmanın ikinci turunda onları zor anlar bekliyor. Zira ikinci turda her koç, kendi ekibindeki 18 yarışmacıyı birbiriyle eşleştirecek.
İkililerin sahnede sergileyecekleri düetin ardından koç, bu iki sesten birini eleyecek...
Evet, yanlış okumadınız, koçlar kendi takımlarındaki isimleri, yine kendileri elemek zorunda kalacaklar. Yani bugün takımlarına almak için adeta yalvar yakar oldukları yarışmacıları, zamanı geldiğinde gözlerini kırpmadan eleyecekler. Bence Acun bu yalvarma ve yerlere kapanma görüntülerini rejide hazır etsin.
Zira ileride çok lazım olacak!
Bu arada tam "Hülya Avşar'ın artık TNT'deki Hülya Avşar Show'u bırakma zamanı geldi de geçiyor, zira haftanın üç günü ekranda olma zorunluluğunun Hülya'ya artık zarar verdiğini düşünüyorum.
Bu aralar kendini sadece jüri olarak konumlandırmasında fayda var.
Yoksa 'doz aşımına' kurban gidecek. Zaten TNT'deki şovunda artık sadece Acun'un yarışmalarından beslenir hale geldi. Son hafta Yok Böyle Dans yarışmacıları Özlem, Özge ve Helin'e köçek kıyafeti giydirip oynatacak kadar çaresizdi!" diye yazacakken, TNT'nin yeterli reytingi alamadığı için programa son verdiğini öğrendim. Bence Hülya için mükemmel bir zamanlama olmuş!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA