Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bizi ucuza kapattılar

Turkcell'in yeni reklam filmi, önceki gece saat 21.03'te tüm televizyon kanallarında aynı anda gala yaptı. İçerik son derece duygusal.
Nil Karaibrahimgil'in yazdığı şarkının melodisi ve sözleri tek kelime ile harika. Kubat ve Sıla da çok yürekten okumuşlar. Çekimler için belli ki bir hayli emek harcanmış.
İzlemeyenler için özet: Ekrana Türkiye'nin dört bir yanından mutlu anlar yansıyor. Otogarda yolcusuna kavuşanlar, Hac ziyaretinden dönenlerin sevdikleriyle kucaklaşması, askerden dönen evlat, doğum yapıp bebeğinin yanağına ilk öpücüğü konduran mutlu anne vs...
Sonra bir sokaktaki Turkcell billboard'larını görüyoruz. Üzerinde sadece 'Ciğerim' ya da 'Canlarım' yazan koca afişler... Çöp toplayan temizlik görevlisi telefonunu çıkarıyor, üzerinde 'Canlarım' yazan afişin fotoğrafını çekip hamile eşine yolluyor. Öğreniyoruz ki, üzerinde sevgi sözcükleri yazan bu afişlerin fotoğraflarını çekip sevdiklerine yollayanlardan Turkcell ücret almıyormuş. Slogan da anlamlı: 'Hayat paylaşınca güzel...'
Buraya kadar her şey güzel... Güzel de... Biz ne zamandan beri gönül cebimizdeki sevgi sözcüklerini tükettik de, sokak afişlerinin üzerinde yazanlardan kopya çeker olduk? Biz ne zamandan beri sevgi sözcüğü içeren 40 paralık cep mesajını göndermek için 'bedava kampanyayı' bekler olduk?
Ne dersiniz? Biraz 'ucuza' gitmedik mi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA