Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Ev yapımı taktikler

Lig Tv geçen haftadan itibaren yeni bir uygulama başlattı. Naklen yayınladığı maçlarda dileyen izleyiciler SMS mesajıyla tuttukları takımda hangi oyuncuların çıkıp hangi oyuncuların girmesi gerektiğini bildiriyorlar. Bunlar da istatistiki veriler olarak ekrana düşüyor.
İşin garibi, ortada hiçbir ödül vs. yokken, ekran başındakilerin kısa mesaj yağdırıyor olması...
Bu durum da gösteriyor ki, ortalık teknik direktörden geçilmiyor...
İlk hafta ortaya çıkan sonuçlar şaşırtıcıydı. Beşiktaş- Galatasaray derbisi sırasında, seyircilerin değişiklik istekleri birkaç dakika içinde teknik direktörler tarafından uygulandı. Galatasaraylılar; Baros, Sabri ve Riera'nın girmesini istiyorlardı.
Fatih Terim, seyirciden habersiz, tüm değişiklikleri gerçekleştirdi.
Siyah-Beyazlılar'ın sıkıntısı ise Veli-Necip değişikliğiydi. Carvalhal de Karakartal'a gönül verenleri kırmayıp ikinci yarıda bu değişikliği yaptı.
Bu arada Çarşı'nın Van'daki depremzedeler için gösterdiği hassasiyet, tüm övgüleri hak edecek cinstendi. Van'ın plaka numarasına denk düşen 65'inci dakika geldiğinde siyah-beyazlı binlerce taraftar, tribünde soyunup depremzedelerle 'empati' kurmaya çalıştı.
Umarım o dakikada kimse bizim balkona bakmamıştır. Zira ben de Çarşı'ya destek vermek için buz gibi havada yarı çıplak balkondaydım!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA