Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bir çuval incir

Turkuvaz Grubu, Ziraat Türkiye Kupası'nı atv ve a Haber'de yayınlamakla akıllılık etti.
Çünkü
bu yıl kupa, şike gölgesi altında devam eden ligden çok daha zevkli.
Elemelerin tek maç üzerinden yapılması da akıllıca. Takımlar, geldikleri ligin derecesine bakmadan varlarını yoklarını 90 dakika içinde (bazen 120) ortaya koymak için olağanüstü bir çabaya girişiyorlar. Bu nedenle de maçlar hem gollü hem kaliteli geçiyor.
Ancak atv ve a Haber'in canlı maç yayınlayacak kadrosunun 'eksik' olduğu, Fenerbahçe- Konya Torku Şekerspor maçında iyice ortaya çıktı.
Maç sonrası röportajları yapmakla görevlendirilen genç muhabir Roksan Kunter fena halde çuvalladı. Şekersporlu futbolcu Ömer Ali'ye "Teşekkürler Özgür" diye veda etti. Yayının sunucusu Ender Bilgin'e "Bener Onar" dedi. "Karşımızda Fenerbahçe'nin antrenörü İsmail Kartal var" dediği kişi ise Şekerspor'un baş antrenörü Mustafa Çapanoğlu'ydu. Zaten onun da soyadını "Çobanoğlu" diye telaffuz etti Bu da 'yayın kalitesini' tartışmalı kılıp izleyenlere "Koca atv'de futbolcuları, hocaları tanıyacak muhabir yok mu?" dedirtti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA