Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Cin Ali'den haberler

Şimdi 'Güne Kanaltürk ekranlarında renkli başlayın' diye yazacağım, ırkçı söylemden üzerime çullanacaklar... Çünkü kanalın yeni sabah haberlerini bizim çikolata renkli arkadaşımız Ali Tınaz sunmaya başladı. Programın adı da Habercin Ali...
Ama benim 'renk'ten asıl kastettiğim, Ali'nin teni değil; son derece sıcacık, sempatik ve pek neşeli sunum tarzı. Zira gördüğüm kadarıyla, haberlerin içinden kasvet verenleri ayıklıyor; neşeli, umutlu, güzel gelişmeleri öne çıkarıyor. Bunları sunarken de ekrandan odalarımaz adeta pozitif enerji pompalıyor. Habercin Ali sadece bununla da yetinmiyor; kendi hazırladığı bir günlük gazete sayfasını da izleyicilerle paylaşıyor.
Programın en renkli köşelerinden biri de 'Çek Gönder' bölümü...
Diyelim ki sabah işe giderken, bir trafik magandası ters yoldan gelip, hakkınızı gaspetti. Çaktırmadan çekin fotoğrafını, gönderin Ali'ye, cümle âleme rezil olsun!
Güne 'renkli' başlamak isteyenler için Habercin Ali hafta içi her sabah 07.00'de ekrandan bedava enerji dağıtıyor, haberiniz olsun...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA