Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Fahri rap'çi

Dünyada rap müzikle ilgili bir 'koruma ve geliştirme derneği' var mı bilmiyorum ama varsa Acun Ilıcalı'ya mutlaka bir şükran plaketi vermeliler. Çünkü rap'i tutkuyla seven Acun sayesinde, bu müzik türü çok daha geniş kitlelere ulaştı. Daha önce bu müzik türüyle ilgilenmeyen pek çok kişinin, yarışma programları vesilesiyle bu müziğe sempati beslemeye başladığını tahmin ediyorum.
Sadece rap mi? House, hip hop gibi türler ile beatbox olarak bilinen ağızla orkestra performansı ve pumping adı verilen dans türü de Acun'un yarışmaları sayesinde tanınıp, sevildi.
Daha önce Survivor'da Fifty Cent grubunu ağırlayan Acun, bu kez rap müzik tutkunlarına Ludacris sürprizi yaptı. Ünlü rap sanatçısı önümüzdeki hafta iki adanın birleşmesi nedeniyle verilecek partiye katılacak.
Ludacris'in tüm şarkılarını ezbere bilen, daha adı söylendiğinde titreyip çığlık atan yarışmacı Almeda'nın, Ludacris ile partide karşılaştığında ne yapacağı ise şimdiden büyük merak konusu...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA