Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Bayramda yollara dikkat

Medyada belki bin kez atılmış bir başlık bu; 'Bayramda yollara dikkat'… Bir kez de ben yineleyeyim: Aman ne olur bayramda yollara dikkat! Her sabah 25 kilometrelik bir yol yapıyorum işe gelene kadar. Yağmur yok, hiçbir şey yok, hava güllük gülistanlık ama geçtiğim yollarda her gün en az iki kaza görüyorum. O yoğun trafikte bunlar niye oluyor? Tabii ki dikkatsizlikten ve de kendilerini Süpermen zanneden sürücülerden dolayı.

ADI TRAFİK TACİZİ...
Araba kullanmanın en önemli kurallarından biri de önündeki araçla mesafeyi ayarlamaktır. Yani, önündeki bir nedenle aniden frene bastığında sen de ona dokundurmadan durabilecek mesafede olmalısın. Ama nerdeee… Çoğu sürücü trafikte, bir önündeki arabanın ensesinde seyrediyor. Bunun adı da 'trafik tacizi' oluyor. Trafikte çok var bunlardan. Ben bunlara potansiyel katil diyorum. Başka ne denebilir ki? Neyse… Siz siz olun, kendi yolunuzda gidin. Önünüzdeki aracın ensesine yapışmayın ve de çok dikkatli olun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA