Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Sonbaharda romantizm

Madem ki tatil günlerindeyiz, madem ki kendinize ayıracak zamanınız var; şöyle bir tavsiyede bulunabilirim size; sabah erkenden kalkın, arabanıza binin, müziği açın ve gidebildiğiniz kadar gidin. Bir bakmışsınız kendinize doğru gelmişsiniz… İşte orada, o yolculukta güzel bir yol albümü önerebilirim size… Hayatımda duyduğum en etkileyici sesten; Nino Varon'dan 'Arka Pencere'. Nino, yıllar önce kaybettiği eşi için yazdığı şarkıları iki yıl önce 'Ninovari' adlı albümde biraraya getirmişti. Bu yeni albümün adı ise 'Arka Pencere'. Bütün şarkılar Nino'nun imzasını taşıyor.

EROL EVGİN YENİDEN
Masamda bir yeni albüm daha var; Erol Evgin bir single ile altı yıl aradan sonra müzikseverlerle buluşuyor. Müziği Murat Evgin'e, sözleri Dr. Selma Çuhacı ile Murat Evgin'e ait olan 'Yeni Yıla Sensiz Giriyorum' şarkısı albüme de adını vermiş. Bir şarkı daha var. Onun adı da 'Sensiz Olmuyor'. 40 yılı ardında bırakan Erol Evgin'in Barbaros Plaza Otel'deki programlarını da dört gözle bekliyoruz!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA