Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Kültürümüzde prezervatif yokmuş!

Üniversitelerarası Kış Oyunları'nın Erzurum'da düzenleniyor olmasına acayip seviniyorum. Bu tür büyük bir organizasyonun Erzurum'a sadece spor tesislerinde gelişme açısından değil, kültürel anlamda da katkıda bulunacağına inanıyorum. Ancak Erzurum'dan çok acayip haberler geliyor. Hayır, taciz olayından bahsetmeyeceğim, o haberin doğruluğu hâlâ tartışılıyor.

GARİP BİR AÇIKLAMA
Efendim, sporcuların kaldığı otel odalarına prezervatif koyulduğu, ancak sonradan Türk sporcuların odalarından bunların toplatıldığı haberini okudum Taraf gazetesinde. Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Kemal Tamer, 'prezervatif' kriziyle ilgili olarak "Bizim kültürümüzde yok" demiş. Yok olan ne? Prezervatif! Her şeyiyle çok garip bir açıklama. Prezervatifin kültürle ne alakası var? Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz? Sayın Tamer, cinsel ilişkiyle bulaşan hastalıklardan haberdar değil galiba.

VALLAHİ ÇOK KOMİK
Ya sadece Türkler'in bulunduğu odalardaki prezervatiflerin toplatılmasına ne demeli? Türkler'e AIDS bulaşmaz mı? Vallahi çok komik! Peki, prezervatiflerin toplatılmasındaki amaç ne olabilir? Gençlerin ilişkiye girmesini engellemek mi? Bu da çok saçma! Oldu olacak yemeklere de şap konulsun! Hani Cemal Gürsel'in Devrim arabalarıyla ilgili meşhur bir sözü vardı: "Garp kafasıyla araba yaptık, şark kafasıyla benzin koymayı unuttuk." Aynen o hesap!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA