Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

Kadro derinliğine dikkat

ÜÇ BÜYÜK TAKIM DA HENÜZ HAZIR DEĞİL

Beşiktaş, uzun yıllar sonra iki tane dünya yıldızı transfer etmeyi başardı. Transferin şov tarafını da düşündüğümüz zaman Beşiktaş her gittiği yerde en fazla seyirci toplamaya aday takım. Beşiktaş için bu iki oyuncunun performansları çok önem taşıyor. Siyah-beyazlı ekibin Avrupa kupası maçlarını da göz önüne getirdiğimizde takım olarak tam anlamıyla hazır olduklarını söyleyebilmemiz zor.
Fenerbahçe ise eğer takviye yapmayacaksa bugünkü kadro yapısıyla büyük sorunlar yaşayacaktır. Takım olarak lige hiç de hazır olmayan bir görüntüyle giriyorlar. Galatasaray da lig öncesi iyi sinyaller vermedi. Arda'nın performansı ve sürekliliği son derece önemli. Frank Rijkaard'ın hala kendi oyun felsefesini yerleştirmek istemesi zorlukları beraberinde getiriyor. Bana göre bir teknik adam elindeki kadroya göre en uygun sistemi sahaya yansıtmalıdır.
Trabzonspor ise lige en hazır görüntü veren takım. Fakat kadrosunu düşündüğümüzde sakatlıklar ve cezaları da dikkate aldığımızda eksilmeler yaşandığında birtakım sorunlar yaşayacağını söyleyebiliriz.

BURSA TRANSFERDE TAM İSABET KAYDETTİ
Bursaspor bana göre yabancı oyuncu transferinde nokta atışı yaptı.
Süper Kupa'da görüntüleri hiç de iyi değildi. Bursasporlu oyuncuların geçen sezonu bir kenara bırakarak ayaklarını yere sağlam basmaları gerek. Süper Lig'de Gaziantep, Eskişehir, Ankaragücü, Gençlerbirliği gibi takımlar sürpriz yapabilirler diye düşünüyorum. Ekonomik gelirlerin artacak olmasının etkisi ile geçen yıla göre daha kaliteli bir lig ümit ediyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA