Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

Kızılay'da yeni isimler

Kızılay, Genel Başkanlığa Talat Yılmaz'ın gelmesiyle yeni bir ivme kazandı. Türkiye'nin en köklü kurumu Kızılay, yeniden toplumun güvenini kazanma doğrultusunda önemli adımlar atıyor. Bu adımların başında da kadro yenilenmesi geliyor. Son günlerde İstanbul'un üç ilçesinde Kızılay başkanları değişti. Ve ilginç isimler Kızılay'da görev aldılar. Büyükşehir Belediyesi müteahhitlerinden Hasan Gürsoy, Fatih Kızılay'ın, Eski Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri ve Kadıköy AK Parti Belediye başkanı adayı Ümit Özerol Kartal Kızılay'ın, yine Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Erhan Şenol da Eyüp Kızılay'ın başkanlığına getirildi.
Tabi bu değişim durup dururken olmadı. Kızılay Başkanı Talat Yılmaz'a bu değişimin nedenini sorduk. İşte anlattıkları: "Bunlar keyfi uygulamalar değil. Mevcut yönetimleri Teftiş Kurulu'nun raporu doğrultusunda görevinden aldık. Görev ihmali sözkonusuydu. Biz Kızılay yeniden kurmaya çalışıyoruz. Bu arkadaşların hepsi de kamuoyunun yakından tanıdıkları isimler. Kızılay'da görev alacak arkadaşlar, hem maddi imkan olan hem de çevresinden, tanıdıklarından dostlarından bir şeyler getirecek insan olacak. Duran paranın üstünu oturan bir Kızılay değil, halkın ihtiyaçlarını karşılayan bir Kızılay olması lazım."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA