Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Musti'yi havada kapmak

Hoop kaptım kaptım Mustafa Sandal'ı havada kaptım.
Sabah sabah hiç uyumadan İstanbul-New York uçağına binmişim... Neden uyumamışım? Kızlar evi basmış da ondan!
Sizin anlayacağınız giderayak kıymetli olduk. Ya da bir süre etrafta olmamamı kutlamak istediler de bana çaktırmadılar.
Neyse, kızlarla evde şenliklerle parti yapıldıktan sonra uyumadan uçağa gittim. Artık aklım neredeyse gidip yanlış koltuğa oturmuşum, tabii farkında değilim. Bir adam eşofmanı, kafada şapkası, elinde biletiyle tepeme dikildi; "Affedersiniz burası benim yerim".
Kendimden o kadar eminim ki, ya ne diyo bu edasıyla döndüm; Mustafa Sandal! İstersen dağlar dağlar yerinden oynar oynar Musti'ciğim.
O andan itibaren şamata başladı. Musti müthiş değişmiş. Bir kere varsa yoksa oğlu Yaman!
Yol boyunca Musti'nin bilgisayarından Yaman'ın fotoğraflarına baktık. Ha bu arada fotoğraf demişken, Musti sırf Yaman'ın güzel fotoğraflarını çekebilmek için Emina hamileyken fotoğraf kursuna gitmiş. New York'tayken Yaman'ı an be an takip edebilmek için de evin dört bir yanına kameralar taktırmış.
New York'ta ne zaman görsem, elinde iphone'u Yaman'a bakıyordu. Ne aşk, ne aşk. Keşke bütün babalar böyle olsa değil mi?
Peki Musti New York'ta ne yapıyor? Mahsun Kırmızıgül'ün yazıp yönettiği 'New York'ta 5 Minare'nin başrolünde oynuyor.
Rolü için bir buçuk yıldır dövüş dersleri alıyormuş Musti. New York'ta da her sabah ve akşam kendini sokaklara vurup yürüyordu. Bir tanesine beni de kattı! Hah! Tam benlik işler. Yürü yürü canım çıktı sayın seyirciler. Musti'yle iki hafta takılsam iğne ipliğe dönerim vallahi.
Biraz da 'New York'ta 5 Minare'den haberler vereyim. Mahsun Kırmızıgül ve ekibi gece gündüz demeden çalışıyorlar. Çekim sonrası Mahsun'u gördüğümde bir heyecan çektikleri sahneleri anlatışı var ki görmeniz lazım. Onun heyecanı filmin ne kadar başarılı olacağını anlamama yetip arttı bile.
Filmin bombaları bitmiyor; üç tane çok önemli Hollywood oyuncusu da kadroya girmiş. İkisi erkek biri fıstık bir kadın. Ama Mahsun'a sözüm var isim veremiyorum.
Bu arada bu seyahatten Musti gibi bir adamı tanıyıp, onu arkadaş olarak kazanarak döndüğüme çok mutluyum. Yılın babası ödülünü şimdiden Musti'ye verdim gitti.
Bir daha önyargılı olmak yok! Cızz, yasak! Bak sonra nasıl da şişiyor insan.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA