Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Pofuduk terlik sorunsalı

Taktık taktık, şu 'pofuduk terlik' olayına taktık.
Ne? Yoksa 'pofidik' miydi?.
Neyse ne! Can Tanrıyar eşi Petek Dinçöz'den boşanma sebeplerini açıklarken "Petek evde sahnedeki gibi seksi değildi, pofidik terlikleri ve pijamalarıyla, makyajsız oturuyordu" dedi ya.
Hah! Biz kızlar bu işe kurulduk!
Ben haberi görür görmez ayaklarıma baktım. Hah iyi! Benim terlikler pofuduk değil. İyi de hiç mi pofuduk terliğim olmadı? Oldu.
Ne zaman? 1. Çocukluğumda özellikle mikili olanlarından 2. Kendimi kadınsı bulmadığım, arzulandığımı hissetmediğim, evde bekar ve çocuksu kız takıldığım zamanlarda.
Evet buldum galiba! Pofuduk terlik, sadece terlik değildir sevgili okurlar! Pofuduk terlik bir ruh halidir.
Dişilikten, kendini seksi hissetmekten, aşkın göbeğinde yanıp tutuşmaktan çok uzaktır.
Peki bir kadın evliyken ya da hayatında bir erkek varken neden pofuduk terlik giyer? Çünkü ilişkide artık 'aşk' tükenmiştir, rutine bağlanmıştır, kadının seksi ve dişi olmak için çaba harcayası kalmamıştır.
Karşısındaki erkeğe yüreği küt küt atan bir kadın asla evde pofuduk terlikleri ve eşofmanıyla oturmaz!
Pofuduk terlik, kendi kabuğuna çekilmiş, rahatına düşmüş kız çocuklarının terliğidir.
Ama o kız çocuğu elbet bir sabah kendini seksi kadın rolüne bırakacaktır. Sonuç: bize pofuduk terlik giydirenler utansın!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA