Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar

Aynı işi yapan kişilerden biri 50 bin lira kazanır diğeri 5 bin lira alırsa orada adalet olur mu?

Hakemler niye kötü? Ey kamuoyu!!!
Hakemin karşılığı nedir hakim... Yani adalet...
İkisi de adalet dağıtırlar. Peki bu ikisinin adalet dağıtıldığı yerde bunların kendi aralarında adalet doğru dağıtılmazsa biri yer biri bakarsa aynı işi yapan biri 50 kazanır, diğeri 5 kazanırsa orada adalet olur mu? Yahu kardeşim, hakem camiasının içinde adalet doğru dağıtılmıyor. Bu adaleti doğru dağıtılmayan camia dışarıya adaleti nasıl doğru dağıtır anlatır mısınız bana...
Hakemin 6-7 tanesi 50 bin lira kazanıyor, diğerleri 5 bin lira. Şaka değil gerçek beyler.
İşin başka bir yönü daha var. Ey Maliye Bakanlığı!!! Bütün ticarethanelere gidip denetliyorsunuz tamam... Şimdi size soruyorum; ben hakemim aylık TFF'den 20 ya da 30 bin lira alıyorum. Dikkatinizi çekerim aylık alıyorum.
Maça gidiyorum oradan da bir 10 kağıt alıyorum, harcırah da alıyorum. Otel ve ulaşım hariç. Kardeşim ben bir iş yaparken para alıyorsam ben o iş için para alıyorum. O işe gittiğimde bir daha para alıyorum. Ben devlet dairesinde müfettiş olsam ve bir yere görevle gitsem ayrıca bana para mı vereceksiniz? Hayır... Ne vereceksiniz, harcırah... Ama profesyonel dediğimiz hakemler iki kez para alıyorlar.
Haberiniz olsun tabii senin de ey federasyon!!!
Bütün bu adaletsizliğin olduğu yerde de biz hakemlerden sahada adalet bekliyoruz.
Bunu uygulayan ve yapan kim TFF... Demek ki Maliye iki yere iyi bakacak. Bir hakemlere iki TSYD'ye... Sosyal Sigortalar da TSYD'ye.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA