Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Gökçek susuyor!..

MELİH Gökçek, Ankara'daki "Ölüm Yolu" konusundaki ısrarlı yazılarımıza karşı suskunluğunu daha da ısrarla ve inatla sürdürüyor. Oğlunun Başkanı olduğu Ankaragücü akıllara seza transferler yaparken, Ankara yollarına para bulunamıyor olmalı. Adını sakladığım bir okur, benim yazımı Belediyeye yollamış. EGO Ulaşım Daire Başkanlığı'ndan aldığı yanıtı bana göndermiş aynen.. Benden de size.. Buyrun.
"Konu ile ilgili olarak yerinde yapılan incelemede;
- Kentimizdeki yolların aydınlatılması, taşıt yollarında asfalt üzerindeki çukurların kapatılması ve İncek Bulvarı ve Eskişehir Yolu- Hacettepe Köprüsü ile ilgili çalışmalar konusunda yetki ve sorumluluğun Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı'na ait olduğu,
- Eksik ve silinen yol çizgileri konusunda yenileme çalışmalarının Genel Müdürlüğümüzce yürütülmekte olduğu; ancak, hava şartları muhalefeti sebebiyle yatay çizgi çalışmalarına ara verildiği, mayıs ayında çalışmalarımıza tekrar devam edileceği hususları tespit edilmiştir.
Bilgilerinizi rica ederim.
Kadir Ali Büyükyazıcı

Sinyalizasyon ve Altyapı Şube Müdürü"
Yani, işi yapması gerekenlerde ses yok. Kışın zaten çalışacak durumda olmayanlar da özür bildiriyor. Allahın günü Ölüm Yolu'nda gidip gelen Ankaralıların işi Allah'a kaldı yani..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA