Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Olcan ve olmayan canlar!..

Yani bu ülkede iyi şeyler gerçekten yazılmıyor.. Bunca maç yazısı.. Bunca yorum.. Bunca yorumcu.. Yahu "Olcan" ı yazan, manşete çeken tek kiş yok. Bir ikisi satır aralarında.. Gerisi hikâye..
Yahu destan yazılır..
Bu ne harika bir adamdır?.. Yani bir orta saha adamı böyle mi oynar?.. Ayak basmadık yer bırakmayan bir müthiş enerji.. Harika bir ön libero.. Kanatlardan tutulmaz akınlar yapan ve topu ortalamayan, gol pası veren çağdaş bir açık oyuncusu.. Sahanın ortasında oyunu cin gibi okuyan ve okuduğuna göre topu, sağa, ya da sola yollayan mükemmel bir oyun kurucu..
Yahu bu gencecik adamda bir orta saha adamında ne ararsan var.. Öyle komple futbolcu.. Fener'de Alex dahil, böyle bir komple adam yok..
Ama farkına varan yok. Yazan yok.. Alex bunun onda birini oynadı diye Hagileştirilirken..
Fener bu adamı nerdeyse bedava yollamış. Yollayan Fener başkanı "Yabancı sayısı sınırlanmasın" diye kampanyalar düzenliyor.. Serbest kalsın ki, ciğeri on para etmez Brezilyalı süprüntüler üç otuz paraya gelip Türk futbolcusunun değerini düşürsünler.. Anadolu Kulüpleri Mehmet Topuzları, Özerleri, Sercanları bedava vermek zorunda kalıp batsınlar..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA