Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bu nasıl şov?.

GEÇEN haftanın tartışmalı konusuydu ilk görüşte aşk.. Bazı araştırmalar yapılmış, bazı bilim adamları bunlara dayanıp bazılarının ilk görüşün beşinci saniyesinde âşık olduklarını iddia etmişler de..
Yani doğru olsa, yanmıştık.. Perşembe gecesi TİM'in perdesi açıldıkta beş saniye sonra en az beş kıza âşık olmuştum..
Yahu bunlar ne tatlı, ne şirin şeyler?. Ne güzel şarkılar, hem de benim en sevdiğim şarkıları söylüyor, nasıl güzel ve nasıl keyifle dans ediyorlar?. Kıyafetleri ne kadar güzel, ne kadar çarpıcı ve ne kadar seksi.. Ya o yüz ifadeleri.. Buz gibi boşluğa değil, adamın gözünün ta içine, sıcak sıcak bakıyorlar. Sanırsınız benim için dans ediyorlar.. TİM, TİM olalı bu kadar güzel şov görmedi. Ben ki, New York'ta, Londra'da, Paris'te ne şovlar seyrettim yarım asırdır, bitmesini bu kadar istemediğim çok az oldu..
Kimse istemedi zaten.. Finalde bütün salon ayaktaydı. Bütün salon dans ediyordu, sıra aralarında, koridorlarda.. Alkış, kıyamet..
Dancing Queen'den söz ediyorum..
Kaçırırsanız yanarsınız, gidenlerden dinledikçe.. Bu gece (21.00) ve yarın öğleden sonra (15) son.. Vakit bulursam bir daha gideceğim mutlak..
www.biletix.com
www.timshowcenter.com

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA