Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Yanlış seçim!..

14 Şubat Dünya Sevgililer Günü.. Aldıran var, aldırmayan var. Bugün konum o değil.. İşin duygusal değil, ekonomik yanı üzerinde duracağım..
Türkiye Futbol Federasyonu, çok yanlış bir seçim yaptı ve Fenerbahçe-Kayseri gibi ligin kaderini etkileyecek bir maçı, bu geceye, hem de saat 20'ye koydu.
Şimdi pek çok evde, eş, sevgili kavgası olmasa da somurtması olacak..
Televizyon maçı veriyor ya.. Futbol meraklıları, Sevgililer Günü'nde, yani senede bir kere gelen bir özel tarihte, maçla, sevgili arasında tercih yapmak zorunda kalacaklar. Anlayışlı sevgilinin "Sen maç izle sevgilim" deyişi çözüm değil. Burukluk kalacak.. "Ben seni tercih ediyorum, maçı değil" diyenin aklının maçta kalacağı gibi..
Ama bakın, bu da değil konum.. Dedim ya ekonomik..
Pazartesiler, bu ülkede restoran, kulüp, kafe gibi yerlerin ölü geceleridir. İnsanlar nedense bu gece çıkmazlar.. Hemen her yer boştur..
Sevgililer Günü ise özeldir. Hangi gece olursa olsun, her yer dolar.. Her yer kazanır, hem de çok iyi kazanır.. Ama sadece patronlar değil.. Oralarda servis yapan garsonlar, komiler de Sevgililer Günü'nde bahşişlerin en cömertlerini alırlar. Evlerine en çok parayla döndükleri günü yaşarlar..
Pazartesi gecesine ligin en önemli maçlarından birini koydunuz mu, restoranları bitirirsiniz.. Patronlar için sorun yok.. Ama 364 gün, yılın bu en bol bahşişli gününü bekleyen garsonları bitirirsiniz asıl..
Yazık değil mi?.
Federasyon maç günlerini belirlerken hiç kimsenin aklına gelmedi mi, 14 Şubat Pazartesi'nin ne olduğu?.
Peki şimdi çok mu geç, bir değişiklik yapmak için?.
Fenerbahçe ya da Kayseri yöneticileri itiraz ederler mi?.
Bence etmezler.. Bir düşünmek gerek!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA