Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Tebessüm

Fıkra Eddi Anter'den.
Adamın biri bara gider ve bir içki ısmarlar. İçkiyi bitirince alır bardağını karşısında duran aynaya fırlatır. Adam bunu yaptığından dolayı vicdan azabı çektiğini dile getirir. Barmen fena halde kızar ve adamı dışarı atar.
Bir süre sonra aynı adam aynı bara gelir. Bir içki ısmarlar ve bitirince bardağı alır aynaya fırlatır. Üzgün ve pişman olduğunu dile getirir.
Barmen yine taviz vermez. Adamı döver ve dışarı atar.
Bu git geller bir süre devam eder. Sonunda barmen dayanamaz ve "Siz en iyisi bir terapiste git ve bu işi hallet" der. Adam, uzun bir süre ortalıkta gözükmez. Derken bir akşam çıkagelir. Barmene "Tavsiyenizi dinleyip terapiste gittim" der. İçkisini ısmarlar ve bitirince karşısında duran aynaya fırlatır. Barmen şaşırır. "Bu kadar süre terapiye gittiniz değişen ne oldu ki?" diye sorar. "Artık bardağı attıktan sonra kendimi kötü hissetmiyorum."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA