Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Yunus Akgül etrafında sorular..

YUNUS Akgül Gençlik ve Spor Genel Müdürü. Tanımam. Tanışmadık. Haberlerde konu oldukça okuyorum. Bazen de kulağıma bazı şeyler fısıldanıyor..
Zaman zaman alkışlanacak çıkışları var. Zaman zaman da kafamda fena halde gölgeler yaratan, soru işaretleri koyduran davranışları..
Şimdi ona iki sorum var.. Cevabı varsa, lütfen telefonla aramasın.. "Efendim yanlış anlaşılmış" falan filan istemiyorum. Yazılı olsun ki, iş bitsin..
1. Arena Stadı'nın açılışının hemen ertesinde Galatasaray kulübünü arayıp "Bu stadı henüz size devretmedik. Yollardaki işaret levhaları dahil, stat üzerindeki tüm "Arena, Ali Sami Yen, Aslantepe laflarını kaldırın. Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Seyrantepe Stadı yazın" dediniz mi?. "Bunu biz yapamayız. Camia tefe koyar. Gelsin sizin adamlarınız yapsın" yanıtı aldınız mı?.
2. Los Angeles geziniz nasıl geçti?.
Basketbol Milli Takımı Dünya İkincisi olunca, başbakan tarafından kutlanmış ve kendilerine 28.5 milyon lira prim vaat edilmişti. 30 ya da 25 değil de, 28.5 milyon.. Başbakana bir liste verilmiş olmalıydı ki, böyle bir rakam ortaya çıksın. Haber, tüm gazetelerde yer aldı. Kimse de tekzip, açıklama falan yollamadı.
Sonra sizin emrinizle, Spor Toto'nun Basketbol Federasyonu'na 70 milyon lira ödediği haberleri geldi. Federasyon bu parayı ne yaptığını açıklamadı. Yazılı ve görsel basındaki ısrarlı sorulara rağmen, prim olarak kimlere ne verildiğinin listesini kamuoyuna göstermedi. Gösteremedi.
Bunun üzerine soruyu, aslında bizim, yani halkın parasını Basketbol Federasyonu'na gönderen size yönelttik. "Bu 70 milyon ne oldu?. Prim kimlere ne kadar verildi" dedik.. Sizden de cevap yerine, Basketbol Federasyonu'nun kesesinden, aslında gene bizim, halkın cebinden Los Angeles tatili yaptığınız haberi geldi.
Basketbol Federasyonu, kendisine 70 milyon yollayan ve hesap da sormayan Genel Müdürüne bir Los Angeles gezisi mi düzenlemişti, teşekkür için acaba?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA