Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Dingonun ahırı!..

HAYIR "Şeref Tribünü" falan değil. Dingonun ahırı resmen..
Yahu daha dün, bu tribünde olay çıkmadı mı?. Çıkaranlar buraya girme hakları olmayan insanlar değil miydi?. O tribünde saldırıya uğrayan Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, İstanbul İl Müdürü'nü mahkemeye vermedi mi?.
Yahu ders alan yok mu?.
Ayni tribünde gene olay. Çıkaran gene oraya girme hakkı olmayan biri.. Bir manken ayakkabılarını çıkarmış ve konuk Trabzon yöneticilerine fırlatmış.
Beşiktaş'ın günahı yok. Çünkü protokol tribünleri kulüplerin değil, hâlâ devletin. Devlet stadı kiralar, satarken, bu Dingonun ahırını kendine ayırmaya devam ediyor. Lafa kızmasınlar. Her protokol tribünü kapısında kimlerin girme hakkının olduğu liste halinde asılı.. Devlet "Benimdir" demiş, ama bir de yönetmelik yapmış ki, Dingonun ahırı olmasın..
Ama oluyor işte.. Hem de üst üste oluyor..
Sayın Gençlik Spor Genel Müdürü Yunus Akgül,
Bu yazımı dilekçe sayıp, yanıt verir, açıklama yapar mısınız, bu kapı niye tutulmuyor, Şeref Tribünü niye Dingonun ahırı oluyor?. İlk maçta olanlardan kimi sorumlu tuttunuz, ne yaptınız, ya da yapmadınız da, ayni yerde ikincisi oldu?.
Yeter mi?. Yoksa ressamım, yazının altında 15 kuruşluk damga, bir kuruşluk da tayyare pulu çizsin mi?. Nüfus ve ikamet kâğıtlarımın fotokopisini de koyayım mı?..
Bu arada..
Başbakanın emri ile, Dünya İkincisi Basketbol Takımına dağıtılsın diye Turgay Demirel emrine yolladığınız 28.5 milyon lira, yani bu halkın vergisi, ne oldu, hâlâ açıklanmıyor.. Niye susuyor Federasyon?.
Niye susuyorsunuz siz?. Başbakanın emrettiği primleri devlet sırrı yaptınız.. Neden?..
Yakında dilekçeyi vereceğim. Bir milletvekili aracılığı ile Sayın Başbakana vereceğim.. Meclis'te açıklanmak üzere..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA