Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Turizmi bitiriyor muyuz?..

ALKOL zehirlenmesinden biri daha ölmüş hastanede.. Olmuşlar beş.. Bu arada dün bir haber daha.. Antalya'da bir Rus içki komasına girmiş ve ölmüş..
İçki koması mı, yoksa gene metil alkollü, kaçak içki mi?..
Biz geçiştirmeye çalışıyoruz ama kazın ayağı Rusya'da öyle değil..
Bakın 16 yıldır o ülkede yaşayan Ömer Akçay'ın yazdıklarına..

***

Hıncal bey,
Dün akşam 8'de eve geldim. Rusya 1. kanalını açtım. Türkiye'yle ilgili bir program var. Mayıs ayında, Bodrum'da içkiden zehirlenenler üzerine..
Ne kadar Türkiye düşmanı varsa orada. Türkiye aleyhinde konuşuyorlar. "Bu hastalar Rusya'da olsa biz bunların hepsini iyileştirmiştik" diyorlar.
Adam, doktor değil Türk düşmanı. Mısır'daki ayaklanmayı Türkiye'nin yaptırdığını söylüyor. Programa katılanlar "Türkiye'yi protesto edelim ve gitmeyelim" diye konuşuyor.
Antalya'da hastanede yatan bir Türk kadın "Eğer zehirlenen bu Rus kız ölürse onun yüzünü bana nakletsinler" demiş. Programdakiler diyor ki, "Türk doktorlar bizim kızı kasten iyileştirmiyor çünkü ölmesini istiyorlar.."
Canlı yayınla Antalya'ya hastaneye bağlandılar yüz nakli isteyen kadınla görüştüler. Kadın, "Ben ailesine hiçbir şey söylemedim" diyor ama burda televizyonda başka tercüme ediyorlar. Türkiye' yi karalıyorlar. Hastanın annesi "Bizi bırakmıyorlar hastamızın yanında ama Türkler girip çıkıyor" diyor.
Hıncal bey,
Bunları size yazmamdaki sebep, ülkemi seviyorum ve böyle sahte içki satanların ve onları takip etmeyenlerin, ülkemize nasıl zarar verdiklerini anlatmak istiyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA