Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bir şaşkın başkan ki..

Acıbadem Bakırköy Hastanesi'ni gezdiğimde hayran kalmış, bir Türk olarak da gurur duymuştum, yıllar önce.. Dünya çapında bir sağlık yuvasıydı ve artık yurt dışına taşınmalara gerek kalmadığının işaretiydi. Nasıl keyifle yazmıştım, o zaman.. M. Ali Aydınlar'ı da o zaman tanımıştım.
O Bakırköy'ü kat kat aşan yenileri yapıldı sonra.. Acıbadem dünya çapında oldu.
Bıçaklandığı zaman Bedri'yi (Baykam), Maslak Acıbadem'de ziyaret etmiştim. "Bugün hayatta isem, bunu, beni bu hastaneye getiren taksi şöförüne borçluyum" dediğinde Bedri, ne demek istediğini çok iyi anlamıştım..
Müthiş bir işadamıydı. Sponsorluk yaptığı Fener Kız Voleybol Takımını dünya şampiyonu yapması, sporda da boş olmadığını gösteriyordu..
"Türkiye'ye Aydınlar gibi kulüp başkanları gerek" diye yazdım kaç kez, ardından şaka yaparak.. "Ama bir Galatasaraylı olarak bunu istemem.. Bizi öyle bir geride bırakırlar ki, bir daha asla yakalayamayız.."
Sonra Federasyon Başkanı oldu M. Ali Aydınlar ve ben şok üstüne şok yaşamaya başladım..
Bu kararsız, bu şaşkın, bu bir dediği bir dediğini tutmayan, pazartesi dediğinin salı tam tersini yapan adam mıydı, M. Ali Aydınlar?.
Bu ilkesiz, bu reklam meraklısı, bu en olmadık reyting programlarına bağlanıp alay konusu olan mıydı?.
"Ben bu görevde kaldıkça 58. Madde değişmez" diye bas bas bağırdıktan sonra, Futbol Genel Kurulu'nu toplamaya karar veren o değil mi?. O kuruldan ne karar çıkacağını iyi bildiğinden yapıyor bunu..
Fanatik Fenerli "Fener" denince ağlayan Rıdvan Dilmen bile eleştirdi, topu kurula atmasını.. Olacak şey değil çünkü..
Fener yöneticileri hakkında neler söylüyorlar.. O durmadan Trabzon Başkanı Sadri Şener'i ceza kuruluna sevk ediyor. Fener camiasına ne kadar Fenerli olduğunu kanıtlayacak ya.. Her kararının ve karar değişikliğinin ardında bu kompleks var..
"Ben olmasam Fener batmıştı" dedirtecek.. Bu yüzden, aslında Fener'e ne kadar kötülük ettiğini, gerçek Fenerliler fark ediyor.. Metris'teki Başkan bile isyan etti sonunda anlayın..
"İbrahim Akın'a lisans vermem" diyor..
Ne hakla?..
Adamın mahkûmiyeti var mı?. Yok..
O zaman ceza kuruluna verirsin. Onlar ne verirlerse..
"Ben lisans vermem" ne demek?. İmparator musun sen?.
O zaman, 58 için Genel Kurulu niye topluyorsun?. Üstelik yetkin de var o konuda..
İbrahim'e lisans verme, ama Göksel Gümüşdağ Federasyon Asbaşkanlığı'na devam etsin.. Bu nasıl adalet?. Aziz Yıldırım Fenerbahçe Başkanı kalsın. Ona da gık yok.. Gücü İbrahim Akın'a yetiyor. Çocuğun ekmeği ile oynayarak "Otorite, ahlâk" şovu yapıyor..
Vay kahraman başkan vay!..
Bu ülkede Spor Bakanı olsa,.. Ah olsa.. O da yok, ne yazık ki..
Yakında Türk Futbolunu FİFA ve UEFA yönetmeye başlarsa şaşırmayın... Hak ediyoruz çünkü..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA