Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Codardo Mancini!..

Codardo, İtalyanca "Korkak" demek.. Geldiği günden beri Mancini özelinde eleştiri yapmamaya çok dikkat ettim. "Dün bir, bugün iki.. Yabancı ülke, yabancı takım.. Hele sabır" dedim..
Ama Karabük maçında, İtalya'nın beklemeyi gerektirmeyen bir özelliği ortaya çıktı.,
Mancini korkak!..
Kendi sahanda Karabük gibi bir takımla oynuyorsun. Sahaya çıkardığın takıma bak?. Yedek kulübesine bak.. Bruma ve Amrabat gibi kanat oyuncusu forvetler tribünde, Dany gibi dengesiz stoper kenarda..
Melo ve Selçuk gibi iki ön libero varken, Engin değil, bir başka ön libero, stoper Ceyhun 11'de..
Yürekli bir hoca, hatta Muslera için dahi yabancı kontenjanı kullanmaz, Ufuk'la başlardı.. Karabük kaç kez gelecek ki kalene?.
Bir de utanmadan Türk spor basını ile dalga geçti, basın toplantısında.. "Herkes her şeyi biliyor" diye..
Bak Mancini sinyoru.. Eleştirileri soğukkanlı karşılayacak ve söylenen, yazılan her şeyden yararlanmaya bakacaksın.. Türk spor medyasına karşı da küstah olmayacaksın. Burası sömürge ülke değil..
Daha dün bir bugün ikisin.. Tabii, yıllardan beri bu ülkede yaşayanlar, bu ülke futbolunu, Galatasaray'ı, Karabük'ü bugün senden iyi bilenler var.
Sen en iyi biliyorsan, o komik 11'in, o ayıplı yedeklerin ve o on kişilik rakibe karşı oynattığın rezil futbol neydi peki?.
(Mancini ile ilgili ayrıntılı eleştirilerimi Foto Maç söyleşimde ve internet adresimizde bulabilirsiniz.)
www.sabah.com.tr

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA