Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Onlar ve biz!..

Robin Williams'ın ölüm haberi duyulur duyulmaz, evinin önünden canlı yayına başlayan Amerikan ABC Televizyonu (Dört büyük kanaldan biridir), ayni akşam "Bu düşüncesiz eyleminden dolayı" özür diledi.. Bu yayının Robin Williams'ı çok seven insanların duygularına saygısızlık olduğunu kabul etti.
Haberi veren Fox TV anchormani (Onların ana habercileri spiker değil, anlatıcıdır. Haberi okumaz anlatırlar, araya yorumlarını da, sözleri, jestleri ve mimikleriyle katarlar) Williams'ın intiharını, hayata karşı bir korkaklık olarak değerlendirdi. Fox TV, daha sonra bu yorum için özür diledi.
İngiliz Sky Tv, haberi verirken, bu hafta içinde başta Ölü Ozanlar Derneği ve Oscar kazandığı Can Dostum olmak üzere tüm önemli filmlerini yayınlayacağını ilan etti. Bizde kılını kıpırdatan bir kanal oldu mu?. Kanlı bir savaş içinde olan yığınla film kanalına sahip DigiTurk ve DSmart dahil?.
Tek kanallı TRT olsaydı hala.. Ve Dış Yayınlar Şubesi'nin başında Faruk Bayhan olsaydı hala, daha salı gecesi, her türlü programın değiştiğini ve Ölü Ozanlar Derneği'nin mesela yayına girdiğini görürdük.. Önünde de Atilla Dorsay ve Uğur Vardanlı bir Robin Williams özel sunumu ile..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA