Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Aziz Başkan!..

"En Çok Galatasaray Şampiyonluğu gören Fener Başkanı" olmak gibi bir kırılmaz rekorun sahibi Aziz Yıldırım "Dördüncü Yıldızı Kazanan Adam" olma sıfatını kimselerle paylaşmamak için, Fener'in başına kimsenin aklına gelmeyen, oraya gelmek için hiç bir özelliği olmayan birini getirdi ki, rahatça "Ben kazandım" desin..
Etrafa da baktı.. Tüm rakiplerin hali meydanda.. Fener'de harika bir kadro var..
Keka!..
Amma velakin.. Dökülen, iki defa kongreye giden, dört kez hoca değiştiren, kalesi kovaya dönen -1 averajlı Galatasaray, hala Fener'in üstünde.. Beğenmediği Beşiktaş lider.. Kovduğu Ersun'un, üç hafta önce başına geçtiği Trabzon coşmuş.. Fener, o Caner'i ve Gökhan'ı ile, o müthiş forvetleri, o harika orta saha adamlarıyla dünyaları kıskandıran Fener dökülüyor. Medyada da artık, korkan, susan, pusan kalmamış.
Kalemi olan yazıyor..
Dün, Mevlüt (Tezel) "Eğer Yanal Trabzon'u şampiyon yaparsa, Yıldırım 'Trabzon'u Ersun Yanal değil, ben şampiyon yaptım' der mi acaba" diye dalgasını geçiyordu, Aziz'le.. Hiç şüphen olmasın Mevlüt..
Hem de şaka değil, gerçekten Aziz Şampiyon yapmış olacak, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzon, kim kazanırsa artık, onu..
O harika kadrolu Fener'i kişisel hırslarını tatmin uğruna bu hallere düşürmese, o kadroya layık, o kadroyu taşıyacak bir uluslararası hocaya görev verse, bugün, daha 11'inci haftada ligin şampiyonu belliydi, biz ikinciyi tartışıyor olacaktık.
Galatasaraylılar'a "En sevdikleri Başkan"ı sorun.. Aziz, Duygun'a, Ünal'a fark atmazsa, adam değilim!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA