Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bu hafta sonu, son şansınız!.

Aynı başlık bir daha.. Çünkü durum ayni. Mutlak görmenizi istediğim çok hoş bir sergiyi izlemek için de bu hafta sonu son şansınız.
Kezban Arca Batıbeki'nin "Aahh Belinda!/ Manzarasız bir oda" adlı sergisi de Karaköy'deki İstanbul 74 adlı galeride pazar günü bitecek.
Aahh Belinda, Kezban'ın babası Atıf Yılmaz ustanın, nur içinde yatsın, gurur duyduğum dostumun efsane filmiydi.. Kezban, sergisine ad olan bu filmin 9 dakikalık bir parodisini çekmiş.. Müjde Ar'ın oynadığı tipi, bir eşcinsele çevirip. meslektaşımız, köşe yazarı Yiğit Karaahmet'e oynatnış.
Nurgül Yeşilçay da var. Oturup izleyin muhakkak. Perdede Kezban'ın filmi.. Yandaki minik ekranda Atıf Yılmaz'ın filminin paralel sahneleri..
Sergi aslında, 80'li yılların Türkiye'sine ait, Kezban'ın biriktirdiği, bulduğu bir yığın şeyin yerleştirmesi..
Kendinizi, hele o yılları yaşamışsanız, müthiş bir nostaljinin içinde buluyorsunuz. Ben neler neler hatırladım, inanmazsınız..
Galerinin kendisi nostaljik zaten, asansöründen başlayarak..
Fazla anlatmayacağım.. Gidin, gezin.. Çok hoş vakit geçireceğinizi garanti ederim..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA