Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

O 4 saat açıklanmalı..

Bir İzmir dönüşü, 35 dakikada İstanbul'a varmış, Yeşilköy'e konmuş ama, tam 45 dakika, uçağın park etmesini beklemiştik. Aklım almamış, "Bunu yazmalıyım" demiştim. Araya başka şeyler girdi, kaldı.
Cumartesi günü Cengiz'de okudum (Semercioğlu, Hürriyet). Kıbrıs'tan gelen 9.00 uçağı, Ercan'dan sadece 15 dakika rötarla kalkmış Harika değil mi?. İstanbul'a tam zamanında ulaşmışlar ama, yoğun trafik, kar falan derken bir saat havada dolanmışlar.. O da oluyor çok son zamanlarda.. Kabullendik..
Nihayet tekerlekler aprona konmuş..
Trajik komedi ondan sonra.. Yolcuların uçaktan çıkmaları tamı tamına 4 saat sonra gerçekleşmiş..
Milleti, Yeşilköy'de, yerde uçağın içinde 4 saat bekletmenin izahı var mı?.
Hadi bütün körükler dolu.. Diyelim iptal edilen seferler yüzünden park yerleri de oldu.. Gene de uçak apronda bir yerde duruyor ya..
Yahu insan belediyeden bir otobüs tedarik eder, her uçakta kayarak inilen acil iniş balonları var. Onları açar, gene de indirir. Olmadı, alan itfaiyesinden yardım alır.. Tam da yılbaşı günü, 31 Aralık'ta bir uçak dolusu insana bu saygısızlık nasıl yapılır?.
Son yıllarda ülke gururumuz haline gelen Türk Hava Yolları herkesi tatmin edecek bir açıklama yapmak zorunda kamuoyuna..
Şiddetle bekliyorum..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA