Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Lefter!..

Yazmakta geç kaldım.. Bu yazıyı erken okuyorsanız, saat 9.30'da TRT Spor'u açın ve Lefter'i izleyin.. "Lefter" deyince fazla söze gerek yok.. Benim en sevdiğim futbolculardan, en yakın dostlarımdandı. Onun ölümünün dördüncü yılını anan özel programı Orhan Ayhan sunacak.
Geçen hafta Galatasaray'ın ilk şampiyon olan takımından Sabri'yi anlatmıştı Orhan.. Tesadüfen izlemiş ve neler öğrenmiştim. Mektepli Sabri sonra Berlin'de bir spor salonu açmış. Sokakta bulup getirdiği Max Schmeling'e boks öğretip, dünya şampiyonu yapan, Joe Louis'i nakavt ettiren oymuş meğerse. Ünlü Marlene Dietrich de Sabri'nin salonunda fitness yaparmış.. Daha neler neler.. Orhan'ı aradım, kutlamak için..
"O zaman haftaya Lefter'i seyret" dedi.. "TV'deki ilk Lefter belgeseli bu.."
Edeceğim tabii..
Ama TRTSpor'dan bir dileğim var.. Bu harika program, herkesin işte olduğu hafta arası sabah saatlerinde ziyan edilmesin. Geç saatlerde de olsa, tekrarı yayınlansın, lütfen!..
Sabri de, haber verilerek tekrar edilsin..
TRT'nin en büyük günahı bu.. Özel TV'lerle sidik yarışına giren diziler için her türlü masraf, her türlü reklam.. TRT'nin yasal görevi kapsamına giren programlara "Kamu spotu" muamelesi..
Yazıktır!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA