Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YENİ BAKIŞ MEVLÜT YENİ (AKDENİZ)

Haber neredeyse biz de oradayız

Antalya, tarihinin en önemli organizasyonu niteliğindeki EXPO 2016'ya evsahibi olma yetkisini Paris'te bu hafta alacak. Yarın kalabalık bir heyet bu önemli ana tanıklık etmek için Fransa'ya gidiyor.
Tahmini geliri, prestiji ve hiç şüphesiz tanıtıma yapacağı katkı ile çok önemli olan bu organizasyonun Paris'teki son adımını, Sabah Akdeniz Haber Merkezi'nden muhabir arkadaşımız Gamze Aras yerinde takip edip, ayrıntılarını size ulaştıracak.
Her zaman söylenir durur ama artık gerçekten Antalya bir 'dünya kenti'...
Sabah Akdeniz de bunun bilincinde ve okuyucularını her konudan haberdar edebilmek için dünyanın her köşesinde gözümüz kulağımız olmasına dikkat ediyoruz... Artık Antalya için Ankara, İstanbul kaynaklı haberler ne kadar önemli ise Berlin'de, Moskova'da, Paris'te, Londra'da kurulan cümleler içinde geçen 'Antalya' kelimesinden o denli haberdar olmamız gerekiyor...
İhracat önemli, turizm önemli hele hele tanıtım çok önemli...
Herkesin ekonomisini direkt ilgilendirir konuma gelen bu konularla ilgili tüm gelişmeleri vaktinde öğrenmek de okuyucunun hakkı... Bu konuda biz de elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz, başarılı olduğumuza da inanıyoruz...
Sabah Akdeniz'in Sabah Gazetesi ile birlikte okuyucuya ulaştığı her il ve ilçeye de aynı derecede ilgi gösteriyoruz... Okuyucularımız da hem haberlerimizden, hem de manşetlerimizden bu hassasiyetimizi biliyor.
Gelelim geçen hafta Sabah Akdeniz'de manşetlere neler çektiğimize...
Pazartesi günü manşetimiz Isparta'dandı. Kentteki onlarca fırından sadece birkaç tanesinin 'temiz' olmasını, bu duruma şaşırıp kalan Belediye Başkanı Günaydın'ın bu skandalı 'fırınların hepsi pasaklıymış' diye özetlemesini 'Isparta fırınları pasaklı çıktı' başlığıyla manşetten verdik.
Salı günü Antalya'nın hala İstanbul ve Ankara'dan sonra en fazla göç alan üçüncü il olmasını 'Antalya göçte zirveden inmedi' başlığıyla taşıdık manşete...
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın en fazla vergi veren, en fazla prim ödeyen, en fazla döviz girdisi sağlayan ve ilk bin sanayi kuruluşu arasına giren üyelerini ödüllendirmesini 'İşadamlarının gurur günü' başlığıyla haberleştirdik. Başarıyı alkışlayan bu haber Çarşamba gününün manşeti oldu.
Turizm sezonunun kapanması nedeniyle işsiz kalan çalışanların haberini tüm ayrıntıları ile Perşembe günü 'Turizmde 400 bin personel açıkta' manşetiyle okuyucularımıza duyurduk.
Cuma günü manşetimizde güzel bir haber vardı. Madde bağımlılığıyla mücadele adına Antalya Dost Eli Projesi uygulayan Emniyet Müdürlüğü'nün başarılı çalışmasını 'Antalya Polisi 'dost eli' uzattı' başlığıyla manşet yaptık.
Türkiye'de bir ilçede kurulan ilk üniversite olma yolunda Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi'nin temel atma töreni Sabah Akdeniz'in Cumartesi günkü manşetiydi.
Pazar günü ise Antalya'da ağırlanan binlerce Vanlı depremzedenin öykülerini 'Deprem yarasını Antalya sarıyor' manşetinde işledik.
Her zaman olduğu gibi haber nerede ise biz de oradaydık...
Tüm okurlarımıza mutlu haftalar...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA