Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yılın lafları

İsmail Küçükkaya, seçim gecesi sesi soluğu çıkmayan Muharrem İnce'ye canlı yayında telefonla mesaj atıp "Niye konuşmuyorsunuz?" diye sordu. Muharrem İnce'den gelen iki kelimelik yanıt tüm seçimi özetliyordu: "Adam kazandı."
"Milano'daki butikler tanıyorlar beni. Defile kreasyonlarını çıkartıyorlar bana. Onun için Jennifer Lopez benden sonra giyiyor benim giydiklerimi..." (Demet Akalın'ın 'Magazin D'ye söyledikleri)
"Mantık sizi A noktasından B noktasına götürür. Halay ise her yere..." Adı '21. Halay Komutanı'na çıkan Mahmut Tuncer'in 'Söylemezsem Olmaz'daki sözü)
Haber ilginçti: 'Ölmeden önce mezar taşını yaptırana yüzde 50 indirim.' Star Ana Haber'in konuyla ilgili alt yazısı daha da ilginçti: 'Ölü yatırım!'
Ebru Şancı'nın sosyal medya paylaşımı büyük tepki çekti: 'Tecavüzcüler ameliyatla kadın yapılsın, ömür boyu genelevde çalıştırılsın, kazançlarıyla üniversiteli kızlara burs verilsin."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA