Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bu neyin yeteneği?

Önceki gece Yetenek Sizsiniz Türkiye'de Orhan Basten-Jasmine Green çifti, salsa dansı figürlerini sergiledi. Ancak Jasmine 6 aylık hamileydi. Yarışmaya 'doktor raporuyla' katıldığını ve hiçbir sakıncası olmadığını söyledi ama eminim ki doktoru figürleri görseydi, asla izin vermezdi.
Hatta gösterinin son figüründe Jasmine, partnerinin ellerinden kurtulup düşecek gibi olunca, jüri üyesi Hülya Avşar korkuyla yerinden sıçradı.
İşin hayati kısmı bir yana, görsel olarak son derece rahatsız edici bir görüntüydü. Karnı burnunda, yarı çıplak bir kadının son derece seksi figürlere sahip bir dans gösterisi ile ekrana gelmesi hangi 'yeteneğin' iddiasıydı, pek anlayamadım. Jasmine, "Bakın, bebeğimi düşürmeden de salsa yapabiliyorum" mu demek istemişti acaba?
Neyse ki çift, çeyrek finalde elendi de bir ay sonra canlı yayında dans ederken -Allah korusun- bebeğini düşüren yarışmacı izlemekten kurtulduk!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA