Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

Evren'in yerine Mangan

Büyükşehir Belediyesi'nde kadrolar hâlâ oturmadı. Kadir Topbaş ve ekibi neredeyse bir yılı dolduruyor. Bu süre içinde sürekli yer değiştirmeler yaşandı. Bu görüntüye bir son vermek, etkin, kalıcı ve pozitif bir görüntü yaratmak için geçtiğimiz günlerde önemli bir görev değişikliği yapıldı. Başarısıyla dikkat çeken İştirakler Daire Başkanı Mihmail Mangan, yatırımlardan sorumlu genel sekreter yardımcılığına getirildi. Önce bu değişiklikliğe kimse anlam veremedi. Zamanla kulislerde değişikliğin perde arkasına ilişkin ilginç bilgiler konuşulmaya başlandı.
Denilen o ki, bu adımla asıl hedeflenen Mangan'ı Büyükşehir'de etkili bir göreve getirmek. Bu görevin adı da belli; genel sekreterlik. Mevcut genel sekreter Prof. Dr. Ramazan Evren'in görev süresi 30 Haziran'da doluyor. O tarihte Evren'in atanmayacağı, yerine Mangan'ın getirileceği konuşuluyor. Peki bu değişiklik neden yapılacak?
Kulislerde bu sorunun cevabı 'yukarısı' diye veriliyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA