Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

Üniversiteler görücüye çıkıyor!

100. yılını kutlayan Rotary kulüpleri önemli bir etkinliğe daha imza atıyor. Beylikdüzü Rotary ve Rotaract kulüpleri dernekleri ortaklaşa 'Gençlik- Üniversite Buluşması'nı gerçekleştiriyor.
16-17 Nisan tarihinde Feshane Uluslararası Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek buluşmada öğrencilerle Türkiye'nin önemli devlet ve vakıf üniversiteleri, dershaneleri karşı karşıya gelecek.
Etkinliğin amacı, öğrencilere 'Hangi üniversiteyi neden seçmeli? Seçim öncesinde nasıl hazırlanmalı?' sorularına cevap verebilecek değişik seçenekler sunmak. Bu yıl ikincisi düzenlenen etkinliği geçen yıl 55 bin kişi ziyaret etmişti. Bu yıl 100 bin ziyaretçi bekleniyor. Fuarda değişik konularda panel, seminer, sergi, sanatsal ve kültürel aktiviteler de yer alacak.
Beylikdüzü Rotary Kulübü Dönem Başkanı Ceylan Kavak, eğitim konusuna katkı sunmak isteyen, ilgi duyan kurum ve kuruluşlara çağrıda bulunarak şöyle diyor: "Eğitim alanında gençlerimize önemli bir hizmet vermek için bu etkinliği hazırladık. Bu konuda sponsor olarak katkı sunmak isteyen, ayrıca katılmak isteyen kurumlarımızı destek vermeye çağırıyoruz"
Türkiye'nin en iyi üniversitelerinin ve dershanelerinin yer alacağı bu etkinliği kaçırmayın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA