Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Hayati'yi neden yoruyorsun?

Çok hayati bir konuyla karşı karşıyayız sevgili seyirciler. Bakın siz şu festivalcilerin yaptıklarına. Bakın siz şu yaratıcı güzel zekalara.
Efendim önümüzdeki hafta sonu Santral İstanbul'da 'Efes One Love Music Festival' var ya, hah! İşte 'hayati' konumuz buradan pırtladı.
Festivalcileri coşturmak, katılımcılara güzellik yapmak, kuşkusuz aynı zamanda basında yer almak niyetiyle yola çıkan yaratıcı ekip düşünmüş taşınmış veee 'Hayati'yi bulmuş.
Hayati ne?
Şu; şimdi festivalde langırt, dart, tırmanma duvarı gibi etaplardan oluşan yarışmayı kazanan 30 kişiye verilen hediye! Fakat 'Hayati'; bildiğiniz etten, kemikten, kalpten bir insan!
Peki bu Hayati ne yapacak?
Sizin yerinize tuvalet kuyruğunda dikilecek, sizin için yemek-içki alacak hatta siz kalabalıktan sahneyi göremiyorsanız Hayati sizi omzunda taşıyacak!
Yani özetle 'Hayati' sizin festival köleniz olacak!
Bu güzeller güzeli fikri kim ortaya attı, o toplantı masasında kim "süppperrrr fikir" çığlığını bastı bilmiyorum ama kendileriyle tanışmak istiyorum!
Yağmur yağarsa ayakkabılarımızın çamurunu da Hayati'ye silelim bari. "Sahneyi göremiyorsa Hayati onu omzunda taşıyacak ne demek be usta."
Yuh! Geri basın biraz!
Tabii hadiseye gelen tepkiler sonucunda 'Hayati' işinin şekli değişti. Tuvalet sırası beklemek ve omuzda konser izletmek maddeleri kalktı. İyi de kardeşim, kazananlara paşa paşa değişik bir bileklik taksan, o bilekliği gösteren sıra beklememe hakkı kazansa falan... çok mu zor?
Bu yıl sırf bu hayati durumdan dolayı Efes One Love Festival'i protesto ediyorum, ayak basarsam bana da Ayşe demesinler. Dahi fikirli arkadaşlar biraz beri gelsinler!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA