Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Annesine sövdüren hakem..

BAY Ali Aydın hoşgörülü olabilir.. "Kendim ettim, kendim buldum" diyebilir.. Ama maç bitinceye kadar bıkmadan, usanmadan sövülen kişi, Ali Aydın'ı doğurmuş olmaktan başka suçu olmayan bir kadın..
Galatasaray tribünleri neredeyse tüm bir devre boyu Aydın'ın annesine sövdüler.. İkinci anonsu yaptırmak, devamında takımları alıp soyunma odasına gitmek yetkisi ve hakkı olan Ali Aydın, kulaklarını bu çirkin tezahürata tıkadı ve maçı bitirdi.
Onun kimliği ve kişiliği hakkında başkaca şeye bak- maya gerek yok artık..
Ben başka şeyi merak ediyorum.
Statta görevli
Federasyon temsilcisi ve Merkez Hakem Komitesi gözlemcisi var. Bu iğrençliği aynen onlar da duydular. Raporlarına yazdılar mı?..
Galatasaray ceza heyetine sevk edilecek mi?. Sahası kapatılacak, ya da seyircisiz oynama cezası alacak mı?..
Fenerbahçe ve Beşiktaş ceza alıyorlar.. Galatasaray eyyamcı bir hakem sayesinde kurtulacak.. Böyle adalet olur mu?. Böyle hukuk olur mu?.. Böyle hukuk ve adalete kamuoyu artık inanır mı?.
Ali Aydın eyyamcı.. Tamam..
Federasyon neci?..
Göreceğiz..


Bu arada..
Aylardır bağırıyoruz ki, Ali Aydın kötü hakemdir.. Tersini söylüyorlar.. "Mert.. Erkek.. Bak hatasını da kabul etti.. Sportmen.."
Bunca korunan Ali Aydın'ın yıllanmış suçları şimdi, tam şimdi listeler halinde spor sayfalarında yayınlanıyor. O zaman göz yumulup geçilen suçlar, şimdi gündeme getiriliyor..
Neden?.. Eceli gelen hakem, Fenerbahçe duvarına düdük çalar da ondan..
Kutsal ittifak medyası, nihayet ucu Fener'e dokununca anladı, Ali Aydın'ın ne olduğunu..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA