Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bravo İbrahim..

"ŞÖVALYE" ilan etmişti, hem de manşetinden Vatan'ın, İbrahim Seten Şenol Güneş'i..
Hani federasyon işine son verirken, kalan son dört aylık maaşı 167 milyar lirayı iade etmişti ya..
"Acelen ne İbo" diye telefon ettim.. "Sen olsan, bunun en az beş mislini tazminat olarak isteme hakkından vazgeçer misin?.."
"Bu yaptığı şövalyelik" diye ısrar etti İbo, "Karamanın koyununun oyunu sonra çıkarsa onu da yazarım.."
Şenol Güneş, sadece tazminat değil, birtakım garip dolar hesapları da yaparak, iade ettiğinin beş değil on mislini istedi federasyondan.. Bugüne dek, rüyasında bile göremeyeceği paraları zaten aldığı halde..
Ben hâlâ İbo'yu bekliyorum, bol keseden ihsan ettiği ünvanı ne zaman geri alacak diye..


Şimdi oyun içinde oyuna bakın.. Federasyon, Güneş'e ilk yazısında, sözleşmeyi yenilemeyeceğini bildiriyor ve kalan maaşlarını da yolluyor. Bu durumda Güneş'in dava hakkı olamaz.
Ama federasyon daha sonra, ne hesabı yapıyorsa, Güneş'e bir yazı daha yazıyor ve burada "Sözleşmenin feshedildiğini" bildiriyor. Böylece 500 bin dolarlık tazminat maddesini bilerek ve isteyerek yürürlüğe sokuyor. Güneş bu yazıya dayanarak, dört aylık maa- şı iade ediyor ve tazminatını talep ediyor.
Şimdi, federasyon üzerinde gözetim ve denetim yetkisi bulunan Spor Bakanlığı, federasyonun, yani devletin, yani vergi ödeyen halkın cebinden yapılan bu hovardalığın sebebini soracak mıdır?. Şenol Güneş yasal açıdan haklı davasını kazandığında, onu bile- rek haklı duruma getiren federasyon başkanına rücu edilerek, halkın parası ondan tahsil edilecek midir?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA