Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Galatasaray'dan son dakika haberleri

Ben iki gün Galatasaray yazınca, Utku duramamış.. "Allah'ın emri üç" demiş ve üçlemiş.. İşte Utku'dan Galatasaray haberleri..

***

- Galatasaray'da beklenen transfer sonunda gerçekleşti. Cimbom Madonna ile anlaştı. Yönetimden yapılan açıklamada "Bir kaç ay sonra yeni stadımız açılacak ama bu takım böyle giderse oraya kimsenin geleceğini sanmıyoruz. Bari birkaç konser düzenleyelim de stat dolsun. Hem de masrafları çıkaralım diye düsündük. Karar doğrultusunda ilk anlaştığımız isim Madonna" denildi. Adnan Sezgin'in dünyaca ünlü başka bir pop yıldızıyla anlaşmak için Amerika'ya uçtuğu, Adnan Polat'ın da Sezgin'e "Anlaşmadan gelme" dediği gelen haberler arasında.
- Adnan Polat'ın Karpaty maçından sonra Sami Yen içindeki kapıları tekmelemesi "Başkan stat yıkımına erken başladı" yorumlarına sebep olmuştu. Ancak Polat'ın Bursa maçında da yenilen gol sonrası masalara şut attığı haberi "Adnan Polat futbolculuğa mı soyunuyor" sorularını beraberinde getirdi. Beklenen transferleri bir türlü yapamayan yönetimin son çare olarak böyle bir uygulamaya geçmesi halinde Adnan Sezgin'in de Florya'da düz koşulara başlamasına kesin gözüyle bakılıyor.
- Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldız oyuncu Robinho ile anlaştığı yolundaki haberler Galatasaraylı taraftarlar arasında coşkuyla karşılandı. Florya'da ağzı kulaklarında açıklama yapan bir Galatasaray taraftarı "Bi oyuncu Beşiktaş forması giydikten en fazla 5 - 6 yıl sonra bize geliyor. Bu durumda Robinho Beşiktaşlı olursa er ya da geç sarı kırmızı formayı giyecek demektir" dedi. Taraftarın açıklama sonrası ağlayarak uzaklaşması gözlerden kaçmadı.
Utku Gürtunca / Florya

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA