Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Ne iş!..

TRT, affı zor bir gaf yapmış.. Samsunspor- Adanaspor Bank Aysa ligin naklen yayınını TRT Şeş'e vermiş.. Olacak şey değil. TRT Şeş, Kürt etnik gurubu vatandaşlarımız için kurulmuş özel bir kanal.. Onların yurt dışından kürtçe yayın yapan PKK yanlısı radyo ve televizyonları izlemeye mecbur etmemek için fevkalade yararlı, demokratik bir hareket. Bu kanaldan TRT'nin yayın hakkına sahip olduğu spor olaylarını canlı vermek de çok güzel.. Ama kalkıp, Samsun- Adana maçını sadece Kürtçe yayınlamak ne oluyor?.
Samsun haklı olarak protesto etmiş. Kulübün ve kentin bir faşist ilan edilmediği kaldı.
Yahu ben de ederim. Ben Kürtçe bilmem. Bilmek zorunda da değilim. O zaman, Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu tarafından yayınlanan bir maçı niye Kürtçe izlemek zorunda kalayım ki?..
Hata düzeltildi. Maç, son anda program değişiklikleri yapılarak, Türkçe yayın yapan bir kanaldan da verildi. TRT bu aptalca yanlışı yapmasa, bir kaşık suda fırtına koparmak isteyenlere fırsat vermeseydi keşke..
Sorumlulara gereken cezalar verildiyse, bir daha olmaz.. Yanlarına kâr bırakırsanız, yarın yenisini yaparlar, millet gene durduk yerde birbirine düşer..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA