Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Madalyanın bedeli..

Natalie Coughlin'i bir Amerikan televizyonunda izledim geçen gece.. 11 Olimpiyat Madalyalı muhteşem yüzücü.. Atina ve Pekin'i fethetmişti. Şimdi Londra'ya hazırlanıyor. Bir madalya daha alırsa, Amerika tarihinin en çok madalyalı kadın sporcusu olacak.. Anlattı.
29 yaşında.. Pekin'den sonra 1.5 sene havuza girmemiş. Yaşamadığı gençliğinden içinde kalan ne kurt varsa dökmüş. Dünyayı gezmiş.. Evlenmiş.. Sonra, 2012'de yeniden yarışmaya karar vermiş.. 2010 yılında başlamış, 2012 Olimpiyatları'nın hazırlığına.. Sıkı durun.. Nasıl hazırlanıyor bakın.
Sabah 4, durun yazı ile yazayım.. Dört buçukta kalkma.. Beşte havuz.. İki saat havuz başında plates.. Yarım saat dinlenme.. 2 saat yüzme.. 9.30'da kahvaltı, yemek arası bir şey.. Sonra dinlenme.. 11'den itibaren gene iki saat plates, iki saat yüzme.. 15.30 paydos.. 16.00, yani öğleden sonra dörtte akşam yemeği.. Dikkat!.. Dörtte akşam yemeği.. Saat sekizde yatak..
Tekrar dikkat buyurun.. Bu daha yeni sayılacak evli bir genç kadının iki yıldır yaşadığı hayat!. O madalyalar ne karşılığı kazanılıyormuş meğer!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA